top of page

Sökes! Digital handledare för ungdomsverksamhet i Vivalla

Gillar du att få ungdomar att växa? Vi vill med din hjälp bygga Vivallas Digitala mötesplats - en fysisk mötesplats för digitalt skapande dit unga människor från hela Örebro kan komma och lära sig tillsammans.


Vi tror att digitalt skapande är en viktig färdighet som både bygger en god självkänsla och ger goda förutsättningar på framtidens arbetsmarknad. Här gör man verklighet av sina tankar! 


Vi söker dig som brinner för ungdomar och att få andra människor att växa. Du behärskar dagens digitala verklighet och du gillar digitalt skapande. Lärandet och kurser kommer hämtas från Internet men du kommer tillsammans med de andra i teamet fungera som handledare och coach.


Tillsammans arbetar ni med att förmedla hur man lär sig att lära, hur man sätter mål, hur man arbetar tillsammans och vikten av uthållighet. Självklart är det också viktigt att du gillar och förstår den digitala världen.


Intresserad? Läs mer och ansök på Örebro kommuns sajt: Digital handledare för ungdomsverksamhet i Vivalla106 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page